COACHING

Odkrijte svoje močne točke in skrite potenciale, povečajte fokus, produktivnost in začnite s polno hitrostjo dosegati cilje, ki ste si jih zadali (poslovne ali zasebne)

Se vam zdi, da v svojem poslovnem ali zasebnem življenju niste tam, kjer bi si želeli in ste prepričani, da bi lahko dosegli več?

Veste, da imate potencial, a ne veste, kje začeti?

Imate polno glavo ciljev, sanj in želja, a ne najdete prave motivacije in energije, da bi začeli aktivno delati na tem, da to tudi dosežete?

Se težko osredotočite na pomembne naloge in vse prevečkrat zapravljate čas za nepomembne zadeve, ki na koncu nič ne spremenijo? Čas mineva, vi ste pa še vedno samo pri razmišljanju in planiranju?

S pomočjo coachinga lahko svoje cilje dosežete lažje in predvsem hitreje.

Coaching z Nino Dušić Hren, Dober stik

Se vam zdi, da v svojem poslovnem ali zasebnem življenju niste tam, kjer bi si želeli in ste prepričani, da bi lahko dosegli več?

Veste, da imate potencial, a ne veste, kje začeti?

Imate polno glavo ciljev, sanj in želja, a ne najdete prave motivacije in energije, da bi začeli aktivno delati na tem, da to tudi dosežete?

Se težko osredotočite na pomembne naloge in vse prevečkrat zapravljate čas za nepomembne zadeve, ki na koncu nič ne spremenijo? Čas mineva, vi ste pa še vedno samo pri razmišljanju in planiranju?

S pomočjo coachinga lahko svoje cilje dosežete lažje in predvsem hitreje.

Za koga je primeren coaching

Za aktivne, pozitivne posameznike, ki želite delati na sebi, rasti in s polno paro dosegati svoje cilje.

Za vse, ki si želite aktivno delati na svojih izzivih, pa ne veste kje in kako začeti.

Za vse, ki pogrešate kvaliteten pogovor o pomembnih življenjskih in poslovnih vprašanjih.

Metina izkušnja s coachingom

5/5
"Vsi coachingi z Nino so bili pristni in iskreni. Ustvarila je prostor, kjer sem se lahko iskreno izrazila in bila ranljiva. Ko nisem vedela, kaj je tisto, kar me res žuli, me je s pravimi vprašanji vedno pospremila do lastne ugotovitve. V trenutkih (težjih) spoznanj mi je nudila varno okolje in možnost, da to novo spoznanje tudi ponotranjim. Zelo sem hvaležna, da me je v marsikaterih momentih s svojo tišino narahlo potisnila v nadaljnje razvijanje misli, ki so pripeljale do ključnih ugotovitev in/ali rešitev. V času desetih coachingov se je moje življenje korenito spremenilo, saj sem z Ninino pomočjo ta spoznanja tudi implementirala v svoj vsakdan. Zdi se mi pomembno, da si teh sprememb želimo sami in smo se zato tudi pripravljeni soočiti s kakšnimi (skritimi) strahovi. Mislim pa, da je ob tem bistvenega pomena sočutno vodstvo in občutek stabilnosti, ki ju Nina na coachingih vsekakor ponuja."
Meta Kolenc_Coaching
Meta Kolenc

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN - PRVA URA JE BREZPLAČNA

Glavne prednosti coachinga

Večja jasnost glede zastavljenih ciljev

Povečan fokus, produktivnost in motivacija

Lažje soočanje z izzivi in iskanje rešitev

Nadzor nad svojimi odzivi in čustvi

Današnji tempo življenja je tako hiter, da nimamo časa zadihat, se ustavit in premislit – ali vse kar delam sploh ima smisel, bi lahko kaj prilagodil, da bi mi bilo lažje?

Obkroženi smo z ljudmi, a težko najdemo pravega sogovornika, ki bi nas znal zares aktivno poslušati, nas razumel, podpiral in nam pomagal priti do pravih rešitev.

Zato je tukaj vaš coach. Da vas posluša, vam nudi podporo, ustvari pozitivno “can do” okolje, skupaj z vami brainstorma izzive ter sestavlja vaš akcijski plan. Skozi voden pogovor vam pomaga priti do odgovorov, ki jih potrebujete, da se lahko hitreje premikate proti svojemu cilju.

Anjina izkušnja s coachingom

5/5
"Delo z Nino je preseglo moja pričakovanja. Ob njej sem začutila, kako zares ji je mar zame in za moj napredek. Postavljala mi je vprašanja, ki so mi odpirala nove poglede na situacije, v katerih sem se znašla. Ovire mi je znala predstaviti kot izzive, na moje »pomanjkljivosti« me je naučila pogledati kot na prednosti. Spoznala sem, da so naša prepričanja lahko zelo globoko zasidrana, ni pa jih ni nemogoče predrugačiti sebi v prid. Nina mi je v procesu coachinga osvetlila odgovore, ki bi brez njenih usmeritev ostali v temi. Naučila me je mehkobe in prizanesljivosti, predvsem v odnosu do sebe. Z novim pogledom sem tako iskala pozitivne plati in zaveznike na poteh do ciljev. Nina ustvarja spodbudno okolje, med delom z njo sem se počutila zelo dobro, brez težav sem bila sproščena in iskrena, občutek varnosti, ki ga daje, je povsem pristen. Njena vedrina, optimizem, odprtost in pozitiven pristop so me preželi do te mere, da so bili koraki v pravi smeri lažji in smiselni. Danes bolj verjamem vase in si upam več."
Anja Marin_coaching
Anja Marin

Coaching je za vas, če:

  • si želite vzeti čas samo zase, za svoj napredek ter osebno in poslovno rast,
  • želite najti rešitve, ki ustrezajo samo vam in ki bodo izboljšate vaše življenje,
  • se želite počutiti lahkotnejše, ker se boste lahko z nekom iskreno pogovorili o vaših izzivih in pridobili odgovore, ki vam bodo dejansko koristili,
  • želite o sebi izvedeti kaj novega, odkriti svoje močne točke in potenciale ter jih začeti tudi izkoriščati. Brez izgovorov.

Kakšne rezultate lahko pričakujete

Coach je strokovnjak, ki je izurjen zato, da vam pomaga lažje in hitreje priti do odgovorov na najrazličnejša vprašanja. Poslovne ali zasebne narave. 

Po dveh letih intenzivnega treninga sem v zaključni fazi pridobitve ICF mednarodnega certifikata, ki velja za enega najbolj priznanih certifikatov s področja coachinga. Kot psihologinja, trenerka učinkovite komunikacije in mehkih veščin z 10+ leti izkušenj, je bil ta korak zame stopnička višje, s pomočjo katere vam lahko ponudim še več dodane vrednosti pri doseganju vaših ciljev.

Od coachinga lahko pričakujete*:

  • Naučili se boste bolje upravljali s svojim časom in si razporediti delo po prioritetah.
  • Zaradi večjega fokusa boste pri delu lahko bolj učinkoviti in ga opravili hitreje.
  • Naučili se boste bolje izražati svoje želje in posledično zaradi boljše komunikacije izboljšali tudi odnose (v službi in doma).
  • Postali boste boljši vodja in znali motivirati tako sebe kot tudi druge.
  • Pridobili boste dodatno samozavest in si hkrati zmanjšali stres, saj se boste naučili delati skladno s svojimi pričakovanji.
  • Pričakujete pa lahko tudi splošno izboljšanje kakovosti življenja, ki je posledica tega, da ste se odločili delati na sebi in sproti reševati izzive, ki vam pridejo na pot.
*Rezultati se lahko razlikujejo in so odvisni od vsakega posameznika, koliko truda vloži vanje.

Kako poteka coaching

Trajanje:

Vsaka coaching ura traja 60 minut. Običajno je za doseganje vidnih rezultatov potrebnih med 5 in 12 ur. Med enim in drugim terminom je okoli 7-14 dni premora, da lahko v tem času osvojite svoje nove ugotovitve in sproti delate na doseganju cilja.

Termini:

Termini so po sprotnem dogovoru. 

Kako poteka coaching:

Coaching poteka v varnem in zaupnem okolju 1-na-1. Pogovarjava se o vaših izzivih, vaših ciljih in iščeva rešitve, ki so primerne za vas. Skozi voden pogovor vam pomagam priti do odgovorov in rešitev. Pomagam vam najti močno motivacijo in spodbudo, zaradi katere boste tudi po uri resnično delali na tem, da dosežete spremembe. To je čas, ki je 100% namenjen vam in vaši rasti.

Lokacija:

Coaching se zaradi COVID-19 situacije trenutno izvaja v ONLINE okolju, preko Zoom-a. V času, ko je možna fizična izvedba pa poteka v Ljubljani.

Dodatne informacije:

Za vsa vprašanja me lahko pokličete na telefon 040 216 727 ali mi pišite na nina@doberstik.si.

Kristinina izkušnja s coachingom

5/5
"Z Nino Dušić Hren sva imeli 10 srečanj coachinga in eno uvodno srečanje, kjer sva se takoj totalno zaštekali. Povezala me je z nekaj novimi poslovnimi partnerji in mi postala zgled umirjene in hkrati ambiciozne podjetnice, kakršna želim postati. Po coachingu z Nino imam manj treme pred javnim nastopanjem, zavedam se, da res veliko delam na sebi, in se večkrat opomnim, da mi ni treba biti popolna. Vedno znova mi je znala nastaviti ogledalo, v katerem sem bolj jasno videla svoj pravi odsev. Najverjetneje bova kmalu spet sodelovali."
Kristina Ravnjak_coaching
Kristina Ravnjak

Vse ostalo kar morate vedeti o coachingu

Cena

Ker sem v zaključni fazi pred pridobitvijo ICF mednarodnega certifikata (po dveh letih urjenja in izvajanja coaching ur zase in za druge) je cena še vedno polovična. Namesto 60 € je ura 30 €.

Najmanjši paket je 5 ur, največji 12.

Bonusi

Prvo srečanje je informativno in brezplačno. Izvedemo ga preko programa ZOOM.

100% garancija

Odločite se brez skrbi in tveganja, da bi bil vaš denar vržen stran. Če bi bili po uri nezadovoljni, vam računa ne izstavim.

Brez vprašanj ali zamere :).

Pogosta vprašanja

Pogovarjava se o tistem, kar je v tistem trenutku prisotno in živo. Lahko je to stiska zaradi neorganiziranosti časa, drugič odnos z mamo ali novi poslovni izzivi. Ni omejitev glede tematik.

Super je, če pridete spočiti in si za coaching vzamete čas. Priprava za coaching je lahko tudi ugasnjen telefon in mentalna pripravljenost na delo. Ker postavljam vprašanja, delate veliko ravno vi.

Rezultati so od človeka do človeka različni. Nekatere stranke so zaradi ozaveščenih vzorcev po coachingu prekinile s takratno zaposlitvijo, se pomirile glede partnerskih odnosov ali premagale tremo. V kolikor ste pripravljeni vložiti svoj del odgovornosti za napredek in ste aktivni, je napredek neizogiben.

Vsi pogovori ostanejo med nama. O coaching seansah se ne pogovarjam z nikomer, edino kar se lahko zgodi, da poročam mentorju o delu. Mentor se nahaja na Madžarskem, imena pa seveda izpustim iz pogovora.

Ker je coaching zelo osebna zadeva, vam nudim prvo uro brezplačno, da se spoznava in ugotoviva, ali sem prava oseba za vas in ali vam moj pristop odgovarja. Tako lahko brezplačno preizkusite in v kolikor po uri ne bi bili zadovoljni, niste nič izgubili. Le pridobili ste eno novo izkušnjo, preko katere ste se zagotovo naučili vsaj nekaj novega o sebi.

Naredite korak naprej proti svojim ciljem

Brez da sami izkusite, si je včasih težko predstavljati, kaj coaching je. Ne odlašajte in preizkusite.

S 100% garancijo na zadovoljstvo, ki vam jo nudim ter prvo brezplačno uro, nimate kaj izgubiti. Lahko samo pridobite in prepričana sem, da se vam bo čas, ki ga boste namenili coachingu pozitivno obrestoval.

Nina Dušić Hren

STOPIMO V STIK

Imate vprašanje ali potrebujete dodatne informacije? Stopite v stik z mano!

Z veseljem sem na voljo prek spodnjih kontaktov. 🙂

040 216 727

nina@doberstik.si